Zeleninová pasca - Tajomstvo mojej kuchyne

Zeleninová pasca

Maspoma

Cibuľu nakrájame na mesiačiky, mrkvu na kolieska, zľahka opečieme na oleji, pridáme vodu a podusíme (asi 15 minút). Občas premiešame a podlejeme vodou. Neskôr pridáme farebné papriky nakrájané na pásiky a podusíme asi 10 minút. Z brokolice orežeme iba zelené končeky bez hlúbikov a dusíme ešte 5-10 minút, kým nie je zelenina jemná.

Pripravíme sklenené rezance: Necháme zovrieť vodu, následne odstavíme a zalejeme ňou rezance. Necháme postáť a hotové precedíme.

Na tanier servírujeme na tretiny, t.j. zelenina, rezance, kukurica.

Maspoma

Šéfkuchár: Juraj Mrišo | Recept z epizódy: 22. 09. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu