Stroskotaná torta - Tajomstvo mojej kuchyne

Stroskotaná torta

Maspoma

Suroviny na cesto zmiešame a vypracujeme cesto. Rozdelíme ho do dvoch tortových foriem vystlaných papierom na pečenie. Z bielkov a cukru vyšľaháme sneh a natrieme ho na cesto v oboch tortových formách. Cesto len v jednej z nich posypeme aj mandľovými lupienkami. Pečieme v teplovzdušnej rúre vyhriatej na 150 stupňov Celzia približne 30-35 minút.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Šťavu z čučoriedok povaríme, pridáme čučoriedky, práškový cukor a zahustíme vanilkovým pudingom. Necháme vychladnúť. Na jeden z korpusov vylejeme čučoriedkovú masu a na vrch dáme vyšľahanú šľahačku. Nakoniec prikryjeme druhým korpusom, ktorý je posypaný mandľami.

Maspoma

Šéfkuchár: Anna Hríbiková | Recept z epizódy: 03. 06. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu