Vianočné karí s červenou šošovicou - Tajomstvo mojej kuchyne

Vianočné karí s červenou šošovicou

Maspoma

Cibuľu a cesnak nakrájame a opražíme na kokosovom oleji. Pridáme karí, kurkumu, korenie Garam masala a ešte trocha popražíme. Ďalej pridáme tekvicu Hokkaido nakrájanú na kocky, paradajkový pretlak, premytú červenú šošovicu a vychladnuté kokosové mlieko. Podusíme a na záver dochutíme zmesou sušenej zeleniny  a ume octom. Podávame s Basmati ryžou a quinou.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Juraj Kemka | Recept z epizódy: 16. 12. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu