Teplý šalát z tarhone - Tajomstvo mojej kuchyne

Teplý šalát z tarhone

Maspoma

V osolenej vode uvaríme tarhoňu. Na olivovom oleji speníme cibuľku a cesnak, pridáme najemno nakrájané paradajky, sušené paradajky a olivy.  Uhorku a kapiu tiež najemno nakrájame a k zmesi pridáme na záver, už nevaríme. Všetko zmiešame s uvarenou tarhoňou, pridáme granátové jablko a dochutíme limetkou, medom, koreninami a bylinkami.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 07. 02. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.