Plnená cibuľa - Tajomstvo mojej kuchyne

Plnená cibuľa

Maspoma

Na dno pekáča vysypeme morskú soľ, na to poukladáme cibule, z ktorých sme odrezali vršky. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 45 minút, pokiaľ sa nezačne vnútro cibule vytláčať.Potom vyberieme vnútro cibule a nakrájame ho . Na masle orestujeme nakrájané šampiňóny, pridáme múku a pripravíme bešamel, ktorý zalejeme 100 ml vývaru a 100 ml sladkej smotany. Krátko povaríme, dochutíme muškátovým orechom a nasekanými bylinkami.Nakoniec primiešame vnútro z cibúľ, osolíme, okoreníme a touto hmotou naplníme upečené cibule . Vrch posypeme strúhaným syrom a pečieme ešte cca 15 min.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 27. 04. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu