Pečená veggi ryža s tofu - Tajomstvo mojej kuchyne

Pečená veggi ryža s tofu

Maspoma

Ryžu uvaríme v zeleninovom vývare  a dáme na teplé miesto. Zeleninu nakrájame na drobné kúsky. Na panvicu dáme olej a opečieme zázvor, nakrájaný cesnak a cibuľu, po chvíli pridáme mrkvu. V druhej panvici na oleji podusíme  nakrájané huby, postupne k nim pridáme  pór, mangold, cuketu a hrášok. Dochutíme  sezamovým olejom a čili. Z vajec urobíme omeletu, ktorú potrháme a zmiešame s uvarenou ryžou. K ryži pridáme  zeleninu s hubami, dobre premiešame a dochutíme  sójovou  a ustricovou omáčkou, Gabovým kari korením, čiernym sezamom a arašidmi.

Tofu nakrájame, prudko opečieme na panvici, posypeme cukrom, dochutíme  sójovou a ustricovou omáčkou a čiernym sezamom.

Ryžu podávame s opečeným tofu a posypané  čerstvými bylinkami.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 09. 09. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu