Ingrediencie
- 2 konzervy cíceru
- 300 ml kokosového mlieka
- 1 veľkú cibuľa
- 1 kapia
- koriandrová vňať
- 1 PL olivového oleja
- 2 PL nasekaných arašidov
- 1 ČL karí korenia
- 1 ČL trstinového cukru
- citrónová šťava z ½ citróna
- soľ
- mleté čierne korenie
- čili
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
![Partner relácie](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/themes/tmk/assets/dist/images/TMK_uni_banner.gif)
Cícerové karí
![Maspoma](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/uploads/2022/09/Obalovacie-zmesi_vizual_1920x1080px_220222_small2-e1664094844984.png)
Na olivovom oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme kapiu nakrájanú na tenké pásiky a podusíme. Zalejeme kokosovým mliekom, pridáme cícer a znova povaríme. Dochutíme cukrom, šťavou z citróna, soľou, čili, čiernym a karí korením. Hotové jedlo podávame posypané nasekanými koriandrom a arašidmi.
![Maspoma](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/uploads/2022/09/Obalovacie-zmesi_vizual_1920x1080px_220222_small2-e1664094844984.png)
Šéfkuchár: Tomáš „Yxo“ Dohňanský | Recept z epizódy: 31. 12. 2020
Ingrediencie
- 2 konzervy cíceru
- 300 ml kokosového mlieka
- 1 veľkú cibuľa
- 1 kapia
- koriandrová vňať
- 1 PL olivového oleja
- 2 PL nasekaných arašidov
- 1 ČL karí korenia
- 1 ČL trstinového cukru
- citrónová šťava z ½ citróna
- soľ
- mleté čierne korenie
- čili
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame