Bryndzová nátierka s parmezánom a hruškou, Zeleninový šalát - Tajomstvo mojej kuchyne

Bryndzová nátierka s parmezánom a hruškou, Zeleninový šalát

Decodom

Bryndzovú nátierku:

Biely jogurt zmiešame s bryndzou, pridáme nastrúhaný parmezán, nasekanú čakanku a pažítku. Dochutíme korením. Podávame na liste z čakanky  s nakrájanou hruškou, spolu s opečeným chlebíkom.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Zeleninový šalát:

Kapie nakrájame a opečieme na masle ghee alebo olivovom oleji. Vo väčšej miske zmiešame bielu reďkovku nakrájanú na tenké krúžky, nakrájané paradajky , kápie a nasekanú petržlenovú vňať. Dochutíme octom, vínom, cukrom, soľou a korením.

Decodom

Šéfkuchár: Samuel Smetana | Recept z epizódy: 04. 03. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu