Gaštanový chlebík so šodó z Prešporských vín - Tajomstvo mojej kuchyne

Gaštanový chlebík so šodó z Prešporských vín

Maspoma

V mise vymiešame žĺtky s práškovým a vanilkovým cukrom do penista. Pridáme múku a zľahka primiešame sneh, ktorý sme vyšľahali z bielkov. Gaštany uvaríme v mlieku, vyberieme, necháme odkvapkať,  podrvíme a pridáme k zmesi. Dochutíme  rumom a už len jemne premiešame. Cesto vylejeme do maslom vymastených foriem a pečieme v rúre vyhriatej na 190° C asi 25-30 minút.

Na prípravu šodó vymiešame na pare víno spolu s práškovým cukrom, smotanou, mliekom a nakoniec primiešame žĺtky.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 13. 03. 2022

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


Vyskúšajte si doma naše najpopulárnejšie recepty