Falošná torta princa regenta - Tajomstvo mojej kuchyne

Falošná torta princa regenta

Maspoma

Zo surovín vymiešame redšie palacinkové cesto a upečieme asi 10 palaciniek. Cibuľu nakrájame a orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané šampiňóny a dusíme pokiaľ sa nevyparí všetka voda. Potom zahustíme bryndzou a taveným syrom. Palacinky dáme do okrúhlej formy a po jednej natierame šampiňónovou plnkou. Na vrch torty dáme bešamel, ktorý pripravíme tak, že na rozpustenom masle opražíme hladkú múku, zalejeme smotanou alebo mliekom, osolíme a okoreníme. V mlieku môžeme predtým, kvôli aróme, vyvariť šupy so šampiňónov.

Tortu necháme stuhnúť a podávame. Ako prílohu môžeme podávať rôzne druhy šalátu.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 29. 12. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu