Ingrediencie
- 160 g masla
- 190 g práškového cukru
- 4 vajcia
- 160 g pomletých lieskových orechov
- 2 balíky piškót
- rum na poliatie piškót
- ríbezľový džem
- + na ozdobenie
- 3 bielky
- 210 g práškového cukru
- ovocie podľa chuti
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Torta Malakov
Na krém vymiešame maslo so 160 g práškového cukru do peny. Postupne, po jednom, pridávame žĺtky a znova dobre vymiešame. Bielky spolu so zvyškom práškového cukru (30 g) vyšľaháme na tuhý sneh, pridáme mleté lieskové orechy, znova premiešame a pridáme k žĺtkovej zmesi. Na dno sklenej misy poukladáme piškóty, polejeme ich rumom, potrieme ríbezľovým džemom a polovicou krému. Znovu dáme vrstvu piškót, ktoré
polejeme rumom, natrieme džemom a zvyškom krému. Nakoniec ozdobíme ovocím a snehom z bielkov, ktoré sme vyšľahali spolu s práškovým cukrom.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 13. 12. 2020
Ingrediencie
- 160 g masla
- 190 g práškového cukru
- 4 vajcia
- 160 g pomletých lieskových orechov
- 2 balíky piškót
- rum na poliatie piškót
- ríbezľový džem
- + na ozdobenie
- 3 bielky
- 210 g práškového cukru
- ovocie podľa chuti
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame