Torta Malakov - Tajomstvo mojej kuchyne

Torta Malakov

Decodom

Na krém vymiešame maslo so 160 g práškového cukru do peny. Postupne, po jednom, pridávame žĺtky a znova dobre vymiešame. Bielky spolu so zvyškom práškového cukru (30 g) vyšľaháme na tuhý sneh, pridáme mleté lieskové orechy, znova premiešame a pridáme k žĺtkovej zmesi. Na dno sklenej misy poukladáme piškóty, polejeme ich rumom, potrieme ríbezľovým džemom a polovicou krému. Znovu dáme vrstvu piškót, ktoré
polejeme rumom, natrieme džemom a zvyškom krému. Nakoniec ozdobíme ovocím a snehom z bielkov, ktoré sme vyšľahali spolu s práškovým cukrom.

Decodom

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 13. 12. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.