Cuketová bábovka - Tajomstvo mojej kuchyne

Cuketová bábovka

Decodom

Postup:  Cuketu nastrúhame na rezančeky. Múku, cukor a pomleté orechy premiešame. Ďalej pridáme cuketu, olej, mlieko, vajce, vanilkový cukor, smotanu a na záver kypriaci prášok do pečiva. Zmes nalejeme do formy, posolíme a nalámeme do nej kúsky čokolády. Pečieme pri teplote 180-190 stupňov približne 50minút. Po upečení môžeme vychladnutú bábovku posypať práškovým cukrom.

Decodom

Šéfkuchár: Karin Majtánová | Recept z epizódy: 25. 09. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.