Ingrediencie
- 1000 g tvarohu,
- 125 g masla,
- 250 g práškového cukru,
- 5 PL krupice,
- 1 prášok do pečiva,
- 5 vajec,
- 2 vanilkové cukry,
- čerstvé ovocie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
![Partner relácie](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/themes/tmk/assets/dist/images/TMK_uni_banner.gif)
Tvarohový koláč OLINKA
![Maspoma](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/uploads/2022/09/Obalovacie-zmesi_vizual_1920x1080px_220222_small2-e1664094844984.png)
Maslo, práškový cukor, vanilkový cukor a vaječné žĺtky vyšľaháme v miske, zmes pridáme do tvarohu , postupne vmiešame krupicu a prášok do pečiva a nakoniec pridáme sneh z 5 bielok. Všetko vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, na vrch poukladáme na plátky nakrájané ovocie a pečieme 1,5 hodiny pri teplote 160 stupňov.
![Maspoma](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/uploads/2022/09/Obalovacie-zmesi_vizual_1920x1080px_220222_small2-e1664094844984.png)
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 15. 11. 2009
Ingrediencie
- 1000 g tvarohu,
- 125 g masla,
- 250 g práškového cukru,
- 5 PL krupice,
- 1 prášok do pečiva,
- 5 vajec,
- 2 vanilkové cukry,
- čerstvé ovocie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame