TvaRockový koláč - Tajomstvo mojej kuchyne

TvaRockový koláč

Maspoma

Do hladkej múky vmiešame prášok do pečiva, postupne pridáme všetky ostatné suroviny (podľa potreby môžeme pridať aj trocha mlieka) a vypracujeme cesto. Necháme 30 minút v chladničke postáť. Stuhnuté cesto rozdelíme na dve časti. Prvú časť rozvaľkáme na vymastený plech.

Na plnku vymixujeme všetky suroviny, pridáme sneh z bielkov a hrozienka. Už len zľahka premiešame.

Druhý diel cesta nastrúhame na vrch koláča a pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia približne 40 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Boris Lettrich | Recept z epizódy: 05. 11. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu