Mňamkoláč Karin Majtánovej a Andrey Vadkerti - Tajomstvo mojej kuchyne

Mňamkoláč Karin Majtánovej a Andrey Vadkerti

Maspoma

Múku, cukor, Heru, žĺtky a prášok do pečiva zmiešame a vypracujeme cesto. 1/3 z neho dáme do mrazničky a 2/3 natiahneme na suchý plech.

Plnku z postrúhaných jabĺk, cukru, orechov, hrozienok a škorice natrieme na cesto. Na vrch natrieme sneh zo 4 bielkov, do ktorého sme pridali 4 lyžice práškového cukru. Poslednú tretinu cesta vyberieme z mrazničky a nastrúhame na vrch koláča. Pečieme asi 30 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Andrea Vadkerti | Recept z epizódy: 15. 11. 2009

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu