Makový koláč bez cukru - Tajomstvo mojej kuchyne

Makový koláč bez cukru

Maspoma

Banán spolu s hrozienkami rozmixujeme. Žĺtky oddelíme od bielkov. K vyšľahaným žĺtkom pridáme rozmixovanú zmes a premiešame. Ďalej prisypeme preosiatu špaldovú aj pohánkovú múku, do ktorej sme primiešali prášok do pečiva. Pridáme olej, mak, vodu a zľahka primiešame sneh, ktorý sme vyšľahali z bielkov. Vylejeme na plech s papierom na pečenie a pečieme pri teplote 160 stupňov Celzia asi 45 minút alebo 180 stupňov Celzia 30 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Marian Maszay | Recept z epizódy: 10. 09. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu