Bábovka štyroch chutí diváčok Kataríny Trgovej a Kataríny Kubíkovej - Tajomstvo mojej kuchyne

Bábovka štyroch chutí diváčok Kataríny Trgovej a Kataríny Kubíkovej

Maspoma

V miske vymiešame cukor, vanilkový cukor a zmäknuté maslo. Potom pridáme vajcia a postupne primiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva, štipkou soli a približne 1 dl mlieka. Vzniknuté cesto rozdelíme na 4 časti. Do prvej časti primiešame mandle a mandľový likér, do druhej nalámanú čokoládu a kakao, do tretej pomleté lieskovce so škoricovým cukrom a do štvrtej časti primiešame sušené ovocie a pomarančovú šťavu. Vložíme na plech a dáme piecť do vyhriatej rúry na 150°C asi na hodinu. Vrch koláča zakryjeme alobalom, ktorý tesne pred dopečením odstránime.

Maspoma

Šéfkuchár: katarína Kubíková | Recept z epizódy: 31. 01. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu