Ryba na hríboch podľa Janka Kronera a Adyho Hajdu - Tajomstvo mojej kuchyne

Ryba na hríboch podľa Janka Kronera a Adyho Hajdu

Maspoma

Rybu osolíme, okoreníme čiernym korením a korením na ryby, obalíme v zmesi múky a červenej papriky.
Opečieme na olivovom oleji z oboch strán do zlata. V druhej panvici orestujeme hríby na olivovom oleji, pridáme soľ, univerzálne dochucovadlo a rascu. Keď sú hríby takmer hotové, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a podusíme. Tesne pred dokončením pridáme nakrájanú jarnú cibuľku. Hríby primiešame k rybe. Podávame pokvapkané citrónom a ozdobené kyslou smotanou.

Maspoma

Šéfkuchár: Ady Hajdu | Recept z epizódy: 20. 09. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu