Ingrediencie
- 1 stredne veľkú pražmu (Doráda),
- 1 kg hrubozrnnej soli,
- 2 PL hladkej múky,
- 4 limetky,
- cesnak,
- citrónový tymian,
- petržlenovú vňať,
- vodu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
![Partner relácie](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/themes/tmk/assets/dist/images/TMK_uni_banner.gif)
Pražma v soľnej kôrke
![Maspoma](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/uploads/2022/09/Obalovacie-zmesi_vizual_1920x1080px_220222_small2-e1664094844984.png)
Hrubozrnnú soľ premiešame s múkou, vodou a citrónovým tymianom. Vytvoríme husté cestíčko, z ktorého polovicu vysypeme na dno zapekacej misy. Naň položíme očistenú rybu, naplnenú nakrájanými limetkami, cesnakom a petržlenovou vňaťou podľa chuti a prikryjeme druhou polovicou cestíčka. Pečieme na 180 stupňov Celzia asi 25 minút.
![Maspoma](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/uploads/2022/09/Obalovacie-zmesi_vizual_1920x1080px_220222_small2-e1664094844984.png)
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 25. 09. 2011
Ingrediencie
- 1 stredne veľkú pražmu (Doráda),
- 1 kg hrubozrnnej soli,
- 2 PL hladkej múky,
- 4 limetky,
- cesnak,
- citrónový tymian,
- petržlenovú vňať,
- vodu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame