Pečená treska s paprikovou omáčkou a avokádom - Tajomstvo mojej kuchyne

Pečená treska s paprikovou omáčkou a avokádom

Maspoma

Filet z tresky ochutíme korením na ryby, opečieme na oleji, na záver pridáme trošku masla a tymian.  Avokádo popučíme, pridáme nakrájanú čili papričku, dochutíme limetkovou šťavou, koriandrom, soľou a čiernym korením. Papriku a šalotku nadrobno nakrájame.  Hnedý cukor rozpustíme na oleji, pridáme papriku, šalotku, paradajkový pretlak a sardelovú pastu. Podlejeme zeleninovým vývarom a varíme do mäkka. Hotovú omáčku rozmixujeme. Rybu podávame s avokádom a sviežou paprikovou omáčkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 21. 03. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.