Jahodový džem so šalviou a kardamonom - Tajomstvo mojej kuchyne

Jahodový džem so šalviou a kardamonom

Maspoma

Umyté jahody vložíme do hrnca, polejeme šťavou z pomaranča, pridáme cukor, kardamon, škoricu a všetko spolu varíme. Keď sú jahody rozvarené, pridáme Džemko (podľa návodu na obale), na dochutenie gin, pomarančovú kôru a šalviu. Varíme ešte asi 3-7 minút. Necháme troška vychladnúť , vyberieme škoricu, kardamon a šalviu. Na záver môžeme sterilizovať 15-20 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 23. 05. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.