Zatúlané kuriatko na chipsoch - Tajomstvo mojej kuchyne

Zatúlané kuriatko na chipsoch

Maspoma

Kuracie prsia nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme. Cesnak očistíme a celý opečieme na oleji. Potom časť z neho vyberieme a pridáme plátky mäsa, ktoré opečieme z oboch strán. Do smotany pridáme horčicu, oregano, tymián, Dobrotu a 2 strúčiky pretlačeného cesnaku a redukujeme. Mango ošúpeme, nakrájame a rozmixujeme na kašu, ktorú pridáme do zredukovanej smotany a necháme prevrieť. Hotové mäso ukladáme na chipsy, prelejeme omáčkou a dozdobíme kyslou smotanou a brusnicovým kompótom. Na ozdobu môžeme použiť aj nakrájané farebné papriky a paradajky.

Maspoma

Šéfkuchár: Adam Augustín | Recept z epizódy: 18. 03. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu