Naša Papa - Tajomstvo mojej kuchyne

Naša Papa

Maspoma

Zemiaky nastrúhame, pridáme k nim olej, vajce, múku a vypracujeme hustejšie cesto, osolíme a vytvoríme väčšie halušky, ktoré dáme variť do horúcej vody.

Kapustu podusíme spolu s bobkovým listom, celým korením, novým korením a rascou. Dochutíme cukrom. Mäso umyjeme a narežeme, tak aby v sme ho mohli plniť. Zmiešame bryndzu s taveným syrom, ak je zmes hustá, môžeme pridať kyslú smotanu. Prsia naplníme slaninkou a bryndzovou zmesou, uzavrieme a opečieme na kačacej masti. Potom mäso preložíme do pekáča, navrch položíme lístky šalvie a pečieme v rúre pri 180 stupňoch cca 15-20 min. Halušky zmiešame s kapustou, posypeme opečenou slaninkou a podávame s mäsom.

Maspoma

Šéfkuchár: Alena Pajtinková | Recept z epizódy: 27. 10. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu