Morčacie rezne so zemiakovou kôrkou - Tajomstvo mojej kuchyne

Morčacie rezne so zemiakovou kôrkou

Decodom

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a ochutíme muškátovým orechom. Zemiaky nastrúhame, pridáme vajce, rozmarín, korenie, prelisovaný cesnak a trošku oleja. Mäso z oboch strán opečieme na oleji a položíme do zapekacej misy. Dáme naň zemiakovú zmes a posypeme parmezánom. Zapekáme asi 15-20 minút. Hotové ozdobíme limetkou. Ako prílohu podávame ľadový šalát s čakankou, ochutený balzamovým octom a olivovým olejom.

Decodom

Šéfkuchár: Andrea Zimányiová | Recept z epizódy: 10. 10. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.