Medové kurča s melónovo-špargľovým šalátom - Tajomstvo mojej kuchyne

Medové kurča s melónovo-špargľovým šalátom

Maspoma

Suroviny na marinádu zmiešame a vymixujeme. Mäso očistíme a uložíme do marinády aspoň na 2-3 hodiny (do chladu). Vyberieme, nakrájame na dlhé hrubé pásy, napichneme na ihlu a pečieme na grile, pokiaľ kurča nezačne karamelizovať. Počas grilovania potierame marinádou.

Špargľu očistíme a ugrilujeme na troške oleja. Melón nakrájame na kocky, pridáme med, ocot a  limetkovú šťavu. Hotovú špargľu nakrájame na šikmé menšie kúsky, pridáme k melónu a dochutíme soľou, čiernym korením a nasekanou čerstvou mätou.

Ugrilované mäsko podávame spolu so šalátom.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 19. 06. 2022

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu