Kuracie prsia s cviklovým rizotom - Tajomstvo mojej kuchyne

Kuracie prsia s cviklovým rizotom

Maspoma

Mäso osolíme, okoreníme  a dáme do vrecúška, do ktorého pridáme aj bylinky a cca 100 g masla. Vrecká uzavrieme, vysajeme vzduch a varíme vo vode, zohriatej na 58 až 62 stupňov 20-25 minút prikryté.

Do hrnca dáme maslo, na ňom orestujeme cibuľku, pridáme ryžu, nakrájanú cviklu a za stáleho miešania dolievame vývar podľa potreby, pokiaľ ryža nebude uvarená „al dente“. Pred dokončením ešte zjemníme 2-3 PL masla. Hotové rizoto posypeme nastrúhaným Avinom.

Hotové mäso pred podávaním zľahka opečieme na masle a podávame s cviklovým rizotom.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 19. 01. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu