Hubové rizoto „Taormína“ - Tajomstvo mojej kuchyne

Hubové rizoto „Taormína“

Decodom

Nadrobno posekanú cibuľu speníme na oleji do zlatista, pridáme očistené, umyté huby, pokrájané na plátky, osolíme, okoreníme, môžeme posypať drvenou rascou. Pridáme maslo a dusíme domäkka približne 15-20 minút. Neskôr pridáme umytú ryžu. Za stáleho miešania postupne pridávame vývar. Nakoniec prilejeme biele dezertné víno. Do hotového rizota nastrúhame parmezán a premiešame. Na záver ešte rizoto dochutíme petržlenovou vňaťou a hoblinkami parmezánu.

Decodom

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 06. 10. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.