Hubové rizoto Itália - Tajomstvo mojej kuchyne

Hubové rizoto Itália

Decodom

Hríby nakrájame, udusíme na masle a dochutíme soľou a korením. Cibuľu a cesnak nakrájame, podusíme na oleji, pridáme umytú ryžu a opražíme ju do sklovita. Všetko zalejeme vínom a za stáleho miešania redukujeme a postupne prilievame vývar, až pokiaľ ryža nie je mäkká. Pred dokončením pridáme hríby, nastrúhaný parmezán a petržlenovú vňať. Hotové rizoto dozdobíme rukolou a hoblinkami parmezánu.

Decodom

Šéfkuchár: Elena Podzámska | Recept z epizódy: 15. 09. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.