Kuracie kari s badianovou ryžou - Tajomstvo mojej kuchyne

Kuracie kari s badianovou ryžou

Maspoma

Na oleji opražíme nakrájaný cesnak, čili a naklepanú citrónovú trávu. Pridáme kuracie prsia naporciované na väčšie kúsky a sprudka opečieme. Neskôr prilejeme kokosové mlieko, smotanu a dochutíme kari, sójovou omáčkou, soľou a koriandrovou vňaťou. Tesne pred dokončením ešte pridáme vňať z mladej cibuľky. Servírujeme s ryžou, ktorú uvaríme v osolenej vode (1:2) spolu s badianom.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Emanuel Hason | Recept z epizódy: 18. 11. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu