Tagliatelle s hríbikmi a smotanou, posypané parmezánom - Tajomstvo mojej kuchyne

Tagliatelle s hríbikmi a smotanou, posypané parmezánom

Maspoma

Vajcia s múkou miešame v elektrickom robote asi 10 minút a necháme odpočinúť 20 minút v chladničke. Na masle orestujeme nakrájanú šalotku, pridáme nakrájané hríbiky a taktiež orestujeme. Odpočinuté cesto rozdelíme na 4 časti a rozvaľkáme na pláty pomocou stroja . Následne poprekrajujeme. Dáme variť do vriacej osolenej vody asi na 2 minúty . Uvarené tagliatelle dáme na panvicu k orestovaným hríbikom, zalejeme smotanou, ochutíme soľou a korením. Pokvapkáme olivovým olejom, posypeme parmezánom a dozdobíme bazalkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Pavel Vaclavík | Recept z epizódy: 18. 09. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu