Cestoviny á la Sajfa - Tajomstvo mojej kuchyne

Cestoviny á la Sajfa

Maspoma

Špaldové cestoviny uvaríme v jemne osolenej vode. Paradajky oblanšírujeme v horúcej vode, ošúpeme ich a nakrájame. Na olivovom oleji na panvici opečieme nakrájanú cibuľku, pridáme paradajky, soľ a zľahka premiešame. Formu na zapekanie vymastíme maslom, vysypeme uvarené cestoviny, polejeme pripravenou salsou, na vrch poukladáme balkánsky ovčí syr pokrájaný na kocky a zapečieme.

Zeleninu na šalát umyjeme, nakrájame a prelejeme zálievkou z olivového oleja, hnedého cukru, soli, pretlačeného cesnaku a šťavy z polovice citróna.

Maspoma

Šéfkuchár: Martin Sajfa | Recept z epizódy: 10. 03. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu