Rezancový rezeň - Tajomstvo mojej kuchyne

Rezancový rezeň

Maspoma

Široké rezance uvaríme do mäkka, scedíme, ale neoplachujeme. Formu vyložíme potravinárskou fóliou, uložíme na ňu uvarené rezance, zavrieme, zaťažíme, necháme postáť aj 24 hodín. Hotovú tehličku z rezancov nakrájame, obalíme v trojobale a vyprážame v horúcom oleji.
Ručným mixérom vyšľaháme celé vajcia so štipkou soli a s octom, postupne vmiešavame olej, kým nevznikne hustá majonéza. Do nej zašľaháme sezónne bylinky, osolíme, okoreníme a dochutíme šťavou z citróna.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 11. 03. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu