Krkovička á la Daniela - Tajomstvo mojej kuchyne

Krkovička á la Daniela

Maspoma

Do vymastenej zapekacej misy dáme na krúžky pokrájanú cibuľu, plátky slaniny, na to krkovičku potretú horčicou z oboch strán. Mäso osolíme, pridáme muškátový orech a korenie. Túto krkovičku prikryjeme údenou krkovičkou a zakryté pečieme pri 200 stupňoch asi hodinu. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a z výpeku, ktorý obsahuje cibuľu a slaninu pripravíme omáčku – rozmixujeme ponorným mixérom a zahustíme smotanou na šľahanie.
Podávame s pečenými zemiakmi.

Maspoma

Šéfkuchár: Daniela Nízlová | Recept z epizódy: 02. 03. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu