Bravčová panenka na červenom víne - Tajomstvo mojej kuchyne

Bravčová panenka na červenom víne

Maspoma

Mäso osolíme, okoreníme a nakrájame na rovnaké pásiky tak, aby na jednom konci zostali spojené. Upletieme vrkoč, spevníme
špáradlami a pokvapkáme bazalkovým olejom. Na rozohriatom oleji vrkoč opečieme zo všetkých strán, podlejeme červeným vínom a podusíme asi
5 minút. Ako prílohu podávame ryžu, hrášok a baby karotku dusenú na masle.

Omáčka:
Smotanu ochutíme soľou, korením a horčicovými semienkami, pridáme asi 0,5 dcl červeného vína a na miernom ohni redukujeme, kým omáčka zhustne.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 11. 04. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu