Ľahký slaný koláč - Tajomstvo mojej kuchyne

Ľahký slaný koláč

Maspoma

Cuketu a mrkvu nastrúhame oddelíme žĺtka od bielkov a z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Žĺtka pridáme k nastrúhanej zelenine, pridáme rozpustené maslo, cesnak, nastrúhaný syr feta, oregano a nakoniec zľahka zmiešame sneh. Posolenú a okorenenú zmes vylejeme na plech s papierom na pečenie a pečieme na 200 stupňoch asi 30 minút. Po 20 minútach vyberieme a posypeme strúhaným eidamom, mladou cibuľkou a dopečieme.

DIP: Uhorku nastrúhame, pridáme kyslú smotanu dochutíme cesnakom, soľou a korením.

Maspoma

Šéfkuchár: Zuzana Vačková | Recept z epizódy: 31. 01. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


Vyskúšajte si doma naše najpopulárnejšie recepty