Dezert bez výčitiek - Tajomstvo mojej kuchyne

Dezert bez výčitiek

Maspoma

Mrkvu nastrúhame a banány rozmixujeme na kašu. Kokosový olej roztopíme.  Trochou oleja vytrieme boky tortovej formy a na spodok dáme papier na pečenie. V miske zmiešame všetky suroviny na korpus a vylejeme do pripravenej tortovej formy. Pečieme v rúre vyhriatej na 170°C približne 40-45 minút.

Kým sa torta upečie pripravíme kokosový krém. V menšom hrnci za neustáleho miešania metličkou povaríme všetky suroviny  do hustejšej krémovej konzistencie. Na vychladnutý tortový korpus navrstvíme kokosový krém a dekorujeme nasekanými a čerstvo opraženými orechmi.

Maspoma

Šéfkuchár: Peter Šiška | Recept z epizódy: 08. 03. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.