Bulgur šalát Maroko a zubáč na masle - Tajomstvo mojej kuchyne

Bulgur šalát Maroko a zubáč na masle

Decodom

Bulgur varíme vo vode v pomere 1:2 asi 2 minúty a potom necháme 20 min. odstáť. Pridáme trochu oleja a soľ. Zeleninu nakrájame na menšie kúsky a dáme do misy. Všetky suroviny na zálievku dôkladne premiešame a nalejeme na zeleninu. Primiešame vychladnutý bulgur , hrozienka ,opražené píniové oriešky, nasekané olivy a nasekané vňate koriandru a feniklu. Nakoniec pridáme syr. Podávame s plátkami zubáča opraženými na masle.

Decodom

Šéfkuchár: Andrea Zimányiová | Recept z epizódy: 26. 01. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu