Rezne v bylinkovej kruste a šalát z melónu - Tajomstvo mojej kuchyne

Rezne v bylinkovej kruste a šalát z melónu

Decodom

Suroviny na zálievku prevaríme a necháme vychladnúť. Zálievkou zalejeme  na kocky nakrájané kúsky bledšej časti červeného melóna. Necháme odležať minimálne 1 hodinu, najlepšie cez noc.

Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a rozklepeme. Do strúhanky pridáme nastrúhanú citrónovú kôru a posekané bylinky. Vajíčka rozšľaháme, pridáme k nim mlieko a rezne obaľujeme do klasického trojobalu. Vyprážame na oleji do zlatista.

Decodom

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 13. 10. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.