Paella Valenciana - Tajomstvo mojej kuchyne

Paella Valenciana

Maspoma

Na veľkú plochú panvicu (na paellu) nalejeme trocha olivového oleja. Kúsky kuracieho mäsa restujeme do zlatista, po chvíli pridáme králičie, osolíme a okoreníme. Pridáme zeleninu, orestujeme, dochutíme údenou paprikou a šafranom. Premiešame, varíme niekoľko sekúnd a pridáme paradajkový pretlak. Podlejeme vývarom, pridáme  rozmarín a varíme 5 minút. Vsypeme ryžu, krátko opečieme a varíme 18 minút. Prvých 6 minút pri maximálnej teplote, ďalších 11 minút veľmi pomaly a  poslednú minútu na vypnutom sporáku.

Maspoma

Šéfkuchár: Enrique García | Recept z epizódy: 22. 09. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


Vyskúšajte si doma naše najpopulárnejšie recepty