Ingrediencie
- 300 g SOS ryže classic
- 300 g kuracích spodných stehien
- 300 g králika nakrájaného na kúsky
- 1 zelená paprika
- 3 strúčiky cesnaku
- 50 g zelených fazuliek
- 3 PL paradajkového pretlaku
- 100 ml olivového oleja
- čerstvý rozmarín
- soľ
- mleté čierne korenie
- údená paprika sladká
- šafran
- 600 ml kuracieho vývaru
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie

Paella Valenciana

Na veľkú plochú panvicu (na paellu) nalejeme trocha olivového oleja. Kúsky kuracieho mäsa restujeme do zlatista, po chvíli pridáme králičie, osolíme a okoreníme. Pridáme zeleninu, orestujeme, dochutíme údenou paprikou a šafranom. Premiešame, varíme niekoľko sekúnd a pridáme paradajkový pretlak. Podlejeme vývarom, pridáme rozmarín a varíme 5 minút. Vsypeme ryžu, krátko opečieme a varíme 18 minút. Prvých 6 minút pri maximálnej teplote, ďalších 11 minút veľmi pomaly a poslednú minútu na vypnutom sporáku.

Šéfkuchár: Enrique García | Recept z epizódy: 22. 09. 2020
Ingrediencie
- 300 g SOS ryže classic
- 300 g kuracích spodných stehien
- 300 g králika nakrájaného na kúsky
- 1 zelená paprika
- 3 strúčiky cesnaku
- 50 g zelených fazuliek
- 3 PL paradajkového pretlaku
- 100 ml olivového oleja
- čerstvý rozmarín
- soľ
- mleté čierne korenie
- údená paprika sladká
- šafran
- 600 ml kuracieho vývaru
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame