Syrová roláda - Tajomstvo mojej kuchyne

Syrová roláda

Maspoma

Tvrdý syr dáme variť do vrecúšok. Keď voda zovrie, hrniec odstavíme a necháme namočené ešte asi 12 minút. Zatiaľ zmiešame bryndzu s maslom, v prípade potreby osolíme a hmotu si rozdelíme na dve polovice. Do jednej vmiešame papriku, do druhej nakrájanú pažítku. Najskôr jeden syr vyberieme z vody, rozvaľkáme, rozotrieme plnku do ktorej sme dali papriku, potom nato položíme banán a zrolujeme. To isté zopakujeme aj s pažítkovou plnkou, len pridáme po dĺžke prekrojenú uhorku. Obe rolády zabalíme do alobalu a dáme na 24 hodín do chladničky.

Maspoma

Šéfkuchár: Martina Kardošová | Recept z epizódy: 27. 05. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu