Špenátovo-hubový quiche - Tajomstvo mojej kuchyne

Špenátovo-hubový quiche

Maspoma

Špenát obaríme horúcou vodou a precedíme. Šampiňóny nakrájame, osmažíme na olivovom oleji, pridáme granulovaný cesnak a podusíme. Mlieko, vajcia a parmezán vymiešame do hladka, dochutíme soľou a čiernym korením.  Špenát uložíme na dno maslom vytretej formy, na vrch poukladáme osmažené šampiňóny a na malé kocky nakrájaný balkánsky syr. Môžeme ešte dochutiť soľou a čiernym korením. Všetko polejeme vaječnou zmesou. Na záver posypeme strúhanou mozzarellou. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C asi 30-40 minút, resp. do zlatista. Hotové dozdobíme cherry paradajkami a bylinkami.

Maspoma

Šéfkuchár: | Recept z epizódy: 16. 02. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu