Ingrediencie
- 500 g čerstvých šampiňónov,
- olej,
- 2 žĺtky,
- ½ ČL bieleho korenia,
- 2 ČL mletej červenej papriky,
- 2 ČL worchesterskej omáčky,
- 2 ČL horčice,
- 4 ČL kečupu,
- ½ ČL staročeského korenia,
- 1 väčšiu cibuľu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie

Šampiňónový ,,tatarák“ divákov Mariána Mazúra a Marty Raganovej

Šampiňóny nadrobno nasekáme a restujeme na oleji domäkka. Osolíme, scedíme a necháme vychladnúť. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľku a všetky ostatné suroviny vrátane žĺtkov. Všetko dobre premiešame a necháme asi hodinu stáť v chladničke. Podávame s hriankami.

Šéfkuchár: Marián Mazúr | Recept z epizódy: 23. 05. 2010
Ingrediencie
- 500 g čerstvých šampiňónov,
- olej,
- 2 žĺtky,
- ½ ČL bieleho korenia,
- 2 ČL mletej červenej papriky,
- 2 ČL worchesterskej omáčky,
- 2 ČL horčice,
- 4 ČL kečupu,
- ½ ČL staročeského korenia,
- 1 väčšiu cibuľu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame