Rizoto s obilninovo-cviklovou náhradou mäsa - Tajomstvo mojej kuchyne

Rizoto s obilninovo-cviklovou náhradou mäsa

Decodom

Náhradu mäsa pokrájame a osmažíme na oleji a nakrájanej cibuli, dochutíme čiernym korením, bylinkami a sójovou omáčkou. Cukinu nakrájame na kocky a tiež podusíme na oleji a cibuľke. Ryžu natural uvaríme, zmiešame s cukinou a udusenou náhradou mäsa. Podávame so šalátom z nastrúhanej cvikle a jablka, ochuteným citrónovou šťavou a soľou.

Decodom

Šéfkuchár: Přemek Boublik | Recept z epizódy: 22. 09. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.