Parmezánový karfiol - Tajomstvo mojej kuchyne

Parmezánový karfiol

Maspoma

Surový karfiol  rozdelíme na malé ružičky, nasypeme do vrecka, pridáme medvedí cesnak, cesnakový prášok , soľ a olej.   Vrecko uzavrieme a potrasieme tak , aby sa všetko vo vnútri dobre premiešalo.  Ďalej pridáme strúhanku a nakoniec parmezán. Nezabudnime po každej ingrediencii znova dobre premiešať. Vsypeme do pekáča alebo na plech a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia asi 20 – 25 minút. Počas pečenia môžeme  opäť troška premiešať. Na dresing  zmiešame balkánsky syr, uvarenú cviklu, kyslé uhorky (všetko nakrájané na kocky) a pridáme  nasekaný kôpor.  Dochutíme jogurtom, čiernym korením a troškou olivového oleja.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 14. 01. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu