Mrkvovo-avokádová a cviklovo-avokádová nátierka - Tajomstvo mojej kuchyne

Mrkvovo-avokádová a cviklovo-avokádová nátierka

Maspoma

Mrkvovo-avokádová

Mrkvu a  cesnak očistíme, najemno nastrúhame, pridáme nastrúhané avokádo a nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať. Dochutíme soľou a korením. Zamiešame a podávame na teplej hrianke.

Cviklovo-avokádová

Cviklu a  cesnak očistíme, najemno nastrúhame, pridáme nastrúhané avokádo a nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať. Dochutíme soľou a korením. Zamiešame a podávame na teplej hrianke.

Maspoma

Šéfkuchár: Antonia Mačingová | Recept z epizódy: 04. 03. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu