La Torta Pasqualina - Tajomstvo mojej kuchyne

La Torta Pasqualina

Maspoma

Cibuľku nakrájame,  opražíme na oleji, pridáme mangold a podusíme. Riccotu zmiešame s parmezánom (cca 80 g), dvoma vajíčkami, ochutíme muškátovým orechom a čiernym korením. Na koniec vychladnutý mangold pridáme k riccotovej zmesi. Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie a uložíme prvú vrstvu lístkového cesta, ktorú zalejeme zmesou, zarovnáme a na povrchu vytvoríme päť jamiek, do ktorých vylejeme päť vajíčok.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Osolíme, okoreníme, posypeme zvyškom nastrúhaného parmezánu a zakryjeme druhou vrstvou lístkového cesta. Vrch potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme  vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov Celzia približne 40-45 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Katarína Kolajová | Recept z epizódy: 25. 03. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu