Grilovaný syr Provolone s paradajkovým fondue - Tajomstvo mojej kuchyne

Grilovaný syr Provolone s paradajkovým fondue

Decodom

Paradajky oblanšírujeme, ošúpeme a nakrájame na kocky. Na rozpálenom olivovom oleji na grile opražíme cibuľu a pór, pridáme paradajky, pokrájané bylinky, osolíme, okoreníme, pridáme nakrájaný zázvor a necháme dusiť, pokiaľ sa zmes nespojí. Syr Provolone nakrájame na cca 3 cm hrubé plátky, okoreníme a grilujeme na mriežke, pokiaľ sa vo vnútri rozteká. Grilovaný syr podávame s paradajkovým fondue a čerstvou bagetou.

Decodom

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 16. 06. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu