Ingrediencie
- 5 veľkých paradajok,
- 1 väčší pór,
- 1 cibuľa,
- olivový olej,
- bylinky (petržlenová vňať, tymian, medovka),
- 3 cm zázvoru,
- bageta
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Grilovaný syr Provolone s paradajkovým fondue
Paradajky oblanšírujeme, ošúpeme a nakrájame na kocky. Na rozpálenom olivovom oleji na grile opražíme cibuľu a pór, pridáme paradajky, pokrájané bylinky, osolíme, okoreníme, pridáme nakrájaný zázvor a necháme dusiť, pokiaľ sa zmes nespojí. Syr Provolone nakrájame na cca 3 cm hrubé plátky, okoreníme a grilujeme na mriežke, pokiaľ sa vo vnútri rozteká. Grilovaný syr podávame s paradajkovým fondue a čerstvou bagetou.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 16. 06. 2013
Ingrediencie
- 5 veľkých paradajok,
- 1 väčší pór,
- 1 cibuľa,
- olivový olej,
- bylinky (petržlenová vňať, tymian, medovka),
- 3 cm zázvoru,
- bageta
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame