Cviklové palacinky so špenátom, tekvicou a kozím syrom - Tajomstvo mojej kuchyne

Cviklové palacinky so špenátom, tekvicou a kozím syrom

Maspoma

Všetky suroviny  na palacinkové cesto zmiešame,  podľa potreby pridáme múku, aby nám vzniklo vláčne, stredne husté cesto. Panvicu potrieme olivovým olejom a pečieme palacinky.

Tekvicu nakrájame,  potrieme olivovým olejom posypeme rozmarínom, čiernym korením a osolíme.  Uložíme na plech, prikryjeme alobalom a pečieme asi 20 min. Potom odokryjeme a ešte 5 min. dopekáme.

Horčicu zmiešame s medom, pridáme cesnak a vymiešame dresing. Upečenú tekvicu nakrájame nadrobno a ochutíme dresingom.

Na oleji opečieme tekvicové a slnečnicové semienka a nakrájané orechy, pridáme špenát a krátko podusíme.  Hotové palacinky plníme marinovanou  tekvicou, špenátom s orechmi a semienkami  a kozím syrom.

Maspoma

Šéfkuchár: Barbora Švidraňová | Recept z epizódy: 09. 09. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.