Ingrediencie
- 3-4 veľké baklažány,
- bylinkové pesto,
- toastový chlieb,
- soľ
- Bylinkové pesto:
- olivový olej,
- čerstvá bazalka,
- čerstvá petržlenová vňať,
- 3-4 strúčiky cesnaku,
- 1 PL píniových orieškov,
- Všetko spolu rozmixujeme
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Baklažán Maroko
Baklažán nakrájame pozdĺžne, osolíme a necháme odstáť. Po 20 min. povytláčame z plátkov šťavu a poukladáme ich na papierové utierky. Na rozpálenej panvici opražíme z obidvoch strán do zlatista. Opražené kúsky ukladáme do jenskej misy a potierame bylinkovým pestom. Hotové kúsky dáme chladiť na dve hodiny do chladničky. Vychladnuté podávame s opraženými toastami.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 11. 10. 2009
Ingrediencie
- 3-4 veľké baklažány,
- bylinkové pesto,
- toastový chlieb,
- soľ
- Bylinkové pesto:
- olivový olej,
- čerstvá bazalka,
- čerstvá petržlenová vňať,
- 3-4 strúčiky cesnaku,
- 1 PL píniových orieškov,
- Všetko spolu rozmixujeme
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame