Baginestrone - Tajomstvo mojej kuchyne

Baginestrone

Decodom

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu a prošuto. Postupne pridávame zeleninu – začneme pórom, potom pridáme nakrájanú cukinu, rajčiny a zalejeme vývarom. Krátko povaríme. Pridáme cestoviny, nakrájanú špargľu a zeler. Na záver dochutíme soľou, paradajkovým pretlakom, pridáme hrášok a uvarenú fazuľu. Posypeme petržlenovou vňaťou a pažítkou. Podávame s pestom z olivového oleja, píniových orieškov, cesnaku, bazalky, parmezánu a soli, ktorým ozdobíme polievku

Decodom

Šéfkuchár: Ludvik Bagin | Recept z epizódy: 06. 05. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.